sunnuntai 14. joulukuuta 2014

Kolme valoa ikkunalla


Hyvää kolmatta adventtisunnuntaita. Nyt on vähän "jouluisampaa" ja valoisampaakin, kun saatiin eilen lunta. Saa nähdä kuinka kauan kestää lumi maassa.


 

Ompelin värjäysjakson silkkivärjäyskokeilun kankaista tyynyn. Tyyny on mukavampi kuin kankaat laatikossa piilossa. Kiva päästä välillä ompelemaan, kun on tullut monta kuukautta puuhasteltua kaikkea muuta.
Puuvilla/pellava -värikarttakin pääsee näkyville. Ompelin myös värjätyistä kankaista seinävaatteen työhuoneen seinälle. Näitä kun katselee, ei koulu pääsee ihan heti unohtumaan. Blogi sai tästä työstä uuden taustan, se on niin kiva ja värikäs :)
...ja lisää huovutusta. Huovutin neulahuovutuksena työpöydän tuolin päälle istuinalusta. Se pysyy hyvin paikallaan, kun tuolin päällinen on samettia.
Kyllä huovutus taitaa olla ihan kivaa, kun näitä valmiita töitä katselee :)

4 kommenttia:

Piipe Elch kirjoitti...

On kyllä taas niin ihania käsitöitä ihanine väreineen.
Täältä Härmästä kirjoittelen, melkein on lumetonta, vaikka sielläJk:ssä lunta olikin melko paljon. Saa nähdä, viekö vesisade lumet pois ennen joulua.

Anne kirjoitti...

Kelit on kyllä täysin arvaamattomat. Tänään, keskiviikkona, satoi aamulla lumiräntää. Oli oikeastaan ihan kiva. Ei haitannut vaikka vähän kastui :)

Marita Virtanen kirjoitti...

Hei Anne ja hyvää alkanutta vuotta. Kyllähän huovutus on huippua :) Marita

Anne kirjoitti...

Niin on. Palloja pyörittelin joulun alla :)