tiistai 19. elokuuta 2014

"Vaihto-oppilas"

Viime viikolla olin koulussa "vaihto-oppilaana" tilasomistajien tuunaus (ja sekalais) -jaksolla. Meillä oli aika vapaat käden tehdä omanlaisia juttuja, tietysti joissakin puitteissa. Joku teki altered art book juttuja, joku tuunasi vaatteita, tai teki vaatteesta uuden tuotteen. Itse kokeilin kankaan ja paperin yhdistämistä ompelukoneella. Tykkäsin kovasti, kun sai tehdä mitä mieleen nousi. Eikä ollut kiirettä saada valmiiksi, kun työ oli valmis silloin kun itse niin päätti.
Tällainen työ on valmiina. Tosin siihen voi vielä lisätä jotain, jos siltä tuntuu, kun unohdin ommella taustakankaan :)Toisena työnä tein omasta värjäyskokeilukankaasta kassin ja yhdistin siihen vanhan pikkuliinan... ja kas kummaa, perhosia tähänkin. Muistoja menneestä kesästä :)


2 kommenttia:

Piipe Elch kirjoitti...

En ole pitään aikaan käynyt sivuillasi ja pitikin oikein kunnolla selata päivitykset läpi. Oletpa tehnyt mahtavia juttuja opintojen puitteissa!

Käsillä tekeminen on rentouttavaa puuhaa ja lopputulos kiittää tekijäänsä.

Mukavaa syksyn jatkoa sinulle, Anne!

Anne kirjoitti...

Lopputulos onkin se joka innostaa tekemään. Sitä haluaa itsekin nähdä mitä voi saada aikaiseksi, kun vain aloittaa. Moni tekniikka on muuttunut kivaksi, juuri lopputuloksen vuoksi, vaikka on ollut hiukka ennakkoluuloinen aluksi.

Samoin sinulle, iloista ja värikästä syksyä :)