sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Lomapäiviä ja suosukelluksia

Jostain syystä pyöräily on jäänyt vähälle muutaman kesän aikana. Tänään päätin ottaa "pyörää sarvista" ja lähteä tutustumaan Jyväskylään polkien. En tehnyt suuren suurta lenkkiä, mutta ehdin nähdä kaikenlaista mukavaa ja tehdä Kortesuosukelluksen. Poukkoilin Laajavuoren, Kortepohjan ja Viitaniemen maisemissa sinne ja tänne.
  

Laajavuoren rinne


Kivikkorinteessä häämötti houkuttelevan näköiset portaat...
...mutta ei sinne ollutkaan mitään asiaa :(

Vuorilampi
Korteniitty


Välillä mentiin hiekalla...


...välillä asvaltilla tai asfaltilla, ihan miten vaan.


Välillä rannassa...

...välillä metsikössä.


Sitten tuli vastaan pitkospuut. Mietin että miten tuosta selviää. No, olihan se kokeiltava. Potkuttelin pyörää, niin kuin potkulautaa, mutta hetkeksi keskittyminen herpaantui ja sukelsin, tai oikeastaan tein mahalaskun suohon. Onneksi kukaan ei sattunut paikalle todistamaan onnetonta so. hyvin huvittavaa tapahtumaa. Pakko oli nauraa ja naurattaa vieläkin. Jos olisin voinut, niin kuvan olisin napannut itsestäni rähmälläni suolätäkössä. Onneksi oli pitkät lahkeet ja pystyin kääntämään ne pahimpien kurien päälle, ettei tarvinnut ihan rapaisena ajella kotiin.
Ehkä tuota pitää vielä harjoitella, siis tasapainoa :)Reitti päättyi Viitaniemen jousiammuntaradalle. Siinä sitten juttelin yhden ampujan kanssa ja päätin mennä kokeilemaan lajia keskiviikkona. Jyväs-Sulka järjestää keskiviikkoisin klo 18 jousiammunnasta kiinnostuneille mahdollisuuden kokeilla lajia. Nyt on loma, niin voi kokeilla kaikenlaista :)

Ei kommentteja: