lauantai 10. toukokuuta 2014

Kaupunkikierros ja Hyvää Äitienpäivää :)

Tänään oli kaupunkikierrospäivä. Kävin satamassa, Käsityökorttelikiertueen tapahtumassa. Myyjiä oli paljon, läheltä ja kauempaa. Paikka ei ehkä ollut paras mahdollinen ja hyvin tuulinen ja epävakaa päivä antoi oman osansa päivään. Siitä huolimatta oli kiva käydä katsomassa tuttujakin käsityöläisiä.
Väinölän luomutilan risu- ja pajutyöt ihastutti. Varsinkin nuo pajukaitaliinat, jostain syystä :) Myyjän kanssa riitti juttua, yhteisen mielenkiinnon kohteesta, kudonnasta.Oli kiva tavata Tiltaltti -shopin (siellä on muutamia omia tuotteita myynnissä) tuttua myyjää ja ihastella hauskoja tuotteita. Pöydässä oli myös Kipriikan tuotteita.
Popperin värikkäitä tuotteita jaksaa aina ihastella. Ne saa hymyn huulille :)


Jyväskylän "Punainentori", kokonsa puolesta. Välihuomautus: Iltasoitto kuuluu tuolta harjulta juuri nyt, eli iltaisin klo 20.00 Siitä ollaan montaa mieltä, mutta minusta se on ihana ja kodikas. Tuolla jossain kaukaisuudessa, kuvan vasemmassa laidassa oli ulkokirppis. Sinne piti uteliaan kävellä. Näyttäisi olevan kahden kilometrin päässä :)


Löysin sieltä kaksi kangasta. Marimekon vihreäsävyisen ja oranssinsävyisen raidallisen kankaan. Tuo vihkonen on Tiltaltin kojusta ostettu kekseliäs kierrätysidea.
(vinkki: klikkaamalla kuvaa, saat sen suuremmaksi)


Täällä kävin huilaamassa ja kahvilla.


Tänään oli kaupungilla sellainen päivä, että kuljin vain sujuvasti tapahtumasta toiseen. Tämä kaukalo oli pystytetty aseman lähelle, polkupyöräpooloa varten. Oletteko kuulleet sellaisesta? Olisi ollut kiva nähdä miten sen pelaaminen onnistuu, mutta en viitsinyt jäädä odottamaan pelin alkamista.


Seuraava tapahtuma oli kävelykadulla. Pyöräilyviikon avajaispäivä. Pitänee kaivaa oma polkupyörä varastosta käyttöön.


Tällainen erikoinen kulkupeli oli kävelykadulla, Tavarapyörä-Asiantuntijan valikoimissa.
Kääntäisi varmaan kulkijoiden päät kadulla, kun tällaisella huristaisi ohitse :)Tummia pilviä ja tuulta, mutta ihan kiva päivä. Sain jutella usean mukavan ihmisen kanssa ja vaihtaa ajatuksia. Mikä sen parempaa.


Lopuksi, HYVÄÄ ÄITIENPÄIVÄÄ kaikille äideille, Väinölän luomutilan kukkasten myötä.

4 kommenttia:

Pihi nainen kirjoitti...

Kovasti jo odotan Käsityökorttelin rantautumista tänne eteläänkin. Hyvältä näyttää joten kannattaakin odottaa. :)

Piipe Elch kirjoitti...

Kiitos tästä kuvakierroksesta! Itsellänikin oli tarkoitus tulla käymään tapahtumassa, mutta suunitelmat muuttuivat yllättäen, kun käynti vaihtuikin sairaalassa olevan sukulaisen luona vierailuun. Jospa se toisen kerran onnistuu...

Onnellista äitienpäivää Sinulle!

Luomutilan puutarhuli kirjoitti...

Kiitos vierailusta meidän kojulla, ja varsinkin opiskeluvinkeistä! Ehkä joskus vielä koittaa sellainen aika, että voisi heittäytyä opiskelemaan. Jyväskylässä tuntuu aina olevan tapahtumia ja meininkiä!

Anne kirjoitti...

"Pihi nainen" Oli kiva tapahtuma ja erityisesti se että käsityöläiset on yhdessä asialla. Asiakkaatkin tietää mistä on kyse... käsitöistä :)

"Piipe". Toivotaan että seuraavalla kerralla :)

"Luomupuutarhuli" Oli kiva vierailla ja kiitos itsellesi mukavasta juttutuokiosta. Jyväskylä on aika elävä ja pirteä kaupunki :)