lauantai 1. maaliskuuta 2014

Mennyt talvi(ko)

Maaliskuu alkoi. Onkohan talvi jo ohitse. Ainakin näyttää ja tuntuukin siltä.


Tänään "liuku"mäki näytti tältä...


...ja viikko sitten tältä, kun kävimme lasten kanssa laskemassa mäkeä ja innostuimme rakentamaan lumiukkoja :)


Tämä varoitus taitaa nyt olla paikallaan. Pari innokasta pilkkijää näkyi jäällä olevan... hui :(


Kävin alkuviikosta Hyvinkään kierrätyskeskuksessa. "Kummallinen" myyjä intoutui kauppaamaan minulle nojatuolia. Hinta oli ensin 30€, hetken päästä 25€, sitten rahi kaupan päälle. Lopulta tarjous oli ohittamaton, nojatuoli ja rahi 20€. Enpä enää voinut vastustaa tarjousta. Tuoli on todella hyväkuntoinen ja aivan kuin tarkoituksella valittu olohuoneen tapetteihin sopivaksi. Rahi kaipaa hiukan kunnostusta. Teen siihen uuden päällisen, kunhan ehdin.
Hyvinkään kierrätyskeskuksessa on tänään (1.3 - 23.4) avattu
Katri Oikarisen SISUSTA KIRJOILLA -näyttely. Mainioita oivalluksia :)


Loma alkaa olla lopuillaan ja maanantaina taas kouluun. Aloitimme viime perjantaina kirjansidontakurssin, siitä jatkamme. Kurssiin kuuluu myös albumin ja rasioiden valmistusta. Kiva mennä kouluun :)


3 kommenttia:

*VEKKI* kirjoitti...

Luin tuosta näyttelystä Aamupostista ja täytyypä poiketa katsomassa miten kirjoja on käytetty. Oon kyllä vähän vanhanaikainen noiden kirjojen suhteen, mutta onhan niissä paljon sellaisia kertakäyttökirjoja mitkä voi repiä.

Piipe Elch kirjoitti...

vau! Kirjansitominen on varmasti mahtavaa puuhaa.
Niin, saa nähdä, joko se talvi oli tässä! Mukavaa maaliskuuta Sinulle ja opiskelun intoa jokaiseen päivään! :)

Anne kirjoitti...

*VEKKI*, kannattaa poiketa. Mulla on myöskin kirjoihin "vakava" suhde. Löysin 1949 vuoden Pikkujättiläisen ja ajattelin tehdä siitä jotain, mutta en raaskikaan, kun se on niin hieno kirja. Saa olla semmoisenaan.

Kiitos "Piipe". Kirjansitominen on erittäin mahtavaa puuhaa ja innostavaa. Uskon että jatkan sitä myös kurssin päätyttyä. Paljon ideoita mielessä :)