lauantai 25. tammikuuta 2014

Ulkoilua ja ihastelua

Iltavalaistus.

Ilma lauhtui tälle päivälle, säätiedotuksen mukaisesti. Käveltiin ystävän kanssa Lehtisaareen, missä on seurakunnan "kesämökki". (En tiedä oliko se ihan luvallista). Jäällä kävely ei ole lempipuuhiani ja mietin kaksi ja kolmekin kertaa lähdenkö kävelemään. Jäällä oli kuitenkin niin paljon kulkijoita, että uskaltauduin viimein lähtemään. Oli kiva "kävelyretki". En tiedä kyllästyykö sitä koskaan vuoden erilaisiin maisemiin ja ilmiöihin.
4 kommenttia:

Piipe Elch kirjoitti...

Minunkin tekisi mieli joskus käydä Lehtisaaressa, mutta ei se vielä on onnistanut. Puoliso souteli sinne muutama kesä sitten yhden ystävänsä kanssa ja reissusta todisteena on kuitenkin muutama valokuva. Hieno paikka.

Leppeää viikonloppua Sinulle!

Anne kirjoitti...

Viime kesänä ajattelin käydä saaressa, mutta se sitten jäi, evakkoasumisen vuoksi. Mutta ensi kesänä aion korjata asian. Näytti todella kivalta retkipaikalta.

Maija huopaharrastaja kirjoitti...

Kuumana kesäpäivänä en tiedä mitään niin edullista hupia kuin Lehtisaaren reissu. Mukaan lettutaikina pulloon, kertakäyttölautaset, paistovälineet (pannu on saaressa), hillopurnukka/mansikoita, vähän suklaata kahvin kanssa laiturilla nautittavaksi. Kahvin saa 1-1,5 € talosta. Riippumattoa kannattaa seurata milloin se on vapaa. Ai niin, sekasaunaan saunakamppeet. Monta tuntia menee kevyesti. Lähtö on Viitaniemen kärjestä tasatunnein klo 15 - 20.

Anne kirjoitti...

Maija, kuulostaa juuri niin mukavalta kuin olen ajatellutkin. Eli tulevan kesän yksi retkikohde, Lehtisaari.