tiistai 21. tammikuuta 2014

Käsityölehti

Onnea Suuri Käsityö -lehti :)

Eilen levitin kaikki Suuri käsityö -lehdet tuohon olohuoneen lattialle. Ajattelin pitää jonkinlaisen inventaarion. Lehti on tullut välillä tilattuna ja osan lehdistä olen ostanut kirppiksiltä. Tänään kävin, juuri muuttaneella ja vasta avatulla Eko-center (Sorastajantie 4 Jyväskylä) kirppiksellä ja löysin sieltä aivan tuoreen Suuri Käsityö -lehden, joka olikin 40v. -juhlalehti. (En muuten ostanutkaan lehteä Eko center -kirppikseltä, vaan Seppälän kirppikseltä... no, kirppikseltä joka tapauksessa :)
Siitä innostuneena kaivoin lehden ensimmäisen numeron lehtipinoista ja laitoin tähän muutaman kuvan, pinoista ja lehdestä. Lehti on ensin ollut Suuri Käsityökerho, 1993 alusta Suuri Käsityölehti ja nyt Suuri Käsityö.
  

10 kommenttia:

Neulanhaltija kirjoitti...

Ihanaa nostalgiaa : )

Anne kirjoitti...

Niin on. Siksi kai noita lehtiä säästelenkin ( ja ostelen :) Vanhoista lehdistä myös huomaa, että kierrätys ja tuunaaminen ei ole mikään uusi keksintö. Aikaisemmin se on ollut välttämätöntä, nyt muotijuttu. Mutta samasta asiasta kyse :)

Piipe Elch kirjoitti...

Minultakin klöytyy joitain vanhoja Käsityökerhon lehtiä ja bongasin heti kuvistasi pari tuttua kantta.
Kiitos tästä postauksesta; se herätti nostalgisia tunnelmia.

Piipe Elch kirjoitti...

Bongasin heti pari tuttua lehden kantta näistä kuvista. Herätti muistoja mieleen. Tädilleni tuli ko. lehti ja minullekin joitain pätkätilauksia 90-luvulla. En ole raaskinut heittää niitä pois, sillä aina sieltä voi löytää joitain vinkkejä.

Anne kirjoitti...

Monet mallit onkin ajattomia ja jotkin mallit palaavat aika ajoin uudelleen "muotiin". Noita vanhoja lehtiä on tosi kiva selailla. Ajattelin pitää pienen katselmuksen :)

Elli kirjoitti...

Hauskaa miten näkyy monta tuttua kantta mitä on lapsena äidin lehtipinosta katsellut :D

Vanhat lehdet on ihania ja on kyllä uudemmatkin :)

Anne kirjoitti...

Oon samaa mieltä Elli, että lehdet on ihania. Käsityölehdet on inspiroivia ja kirjat myös :)

Anonyymi kirjoitti...

Apua, ihana toi palapeite! Voi, kun ois siihen ohje!

Irma kirjoitti...

Oho, onko nuo kaikki sinun lehtiäsi:) Kiva postaus:)

Anne kirjoitti...

Hei.
Kyllä, kaikki lehdet ovat omiani. Olen niitä ostellut kirppiksiltä (eräänlaista hulluutta sekin) ja osan tilannut. Voisin jo sanoa tätä keräilyksi :) Vanhoja lehtiä on kiva katsella. Pitäisi tehdä uusi postaus Neula, nappi ja naskali -blogiin.